Student, bröllop, kalas, semester & lite förkylning på de!

07.04.2018

Strax innan studenten så var det fullt ös här, det var en himla massa beställningar till kalas & ”vanligt” fin fika haha, sen kom student veckan…..

de va bara att ladda upp & köra järnet, 20 tårtor där ibland en vegan cheesecake (aldrig gjort förut) men jag tycker ju om utmaningar så de va bara att leta:)

Allt blev klart i tid & uppskattat?

Sen var det bara att tänka om & börja göra bottnar till bröllopstårtor som 2 tjejer hade beställt:)  som skulle vara i regnbågens alla färger, dom blev super nöjda & jag är superglad för förtroendet att få göra era bröllopstårtor:)

Sen var de ju semester som jag tydligen inlett med en jäkla förkylning (hostar ihjäl mig)  & jag har verkligen inte tid med det nu…..

Jag ska tapetsera, måla, få ordning på lokalen, de ska ställas ditt kylar, frysar, beställa från div grossister mm mm :/

Som det ser ut du så ligger jag efter en hel vecka.

 

Men vad gör det om 100 år ?

Hoppas att ni alla andra har en toppen sommar & att ni klarar er från div förkylningar.

 

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)