Snart slänger vi upp dörren till jussiyCake!!!!!

08.19.2018

Nu, snart, när som helst. Planeringen är i full gång, telefonsamtal, varvas med olika möten, beställningar & div inköp.

Renoveringen är nästan klar & det mest börja falla på plats:):)

Nu ska de bara planeras vad som ska säljas, har så sjukt mycket ideér men vet att jag inte kan få med allt första dagen hahaha även fast jag vill.

Men efter många om & men, en hel del test bakningar, så har jag kommit fram till vad jag tror blir ett bra utbud:) Jag kommer oxå ha med ett ganska stort utbud av gluten & laktosfria alternativ?

& har även fixat så att man kan ta med sig en nybryggd kopp kaffe till sin fika/frukost.

Som det ser ut nu i början så kommer jag ha öppet på fredagar & lördagar för take away, så som mackor, smörgåstårtsbitar, bakelser, tårtbitar, mm, mm. Men jag kommer att ta emot beställningar på tårtor, smörgåstårtor, mackor mm & ha leverans varje dag i veckan på dessa.

 

❤️

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)