Sjung om studentens….stressiga dag…..

05.01.2019

Vi vet att det är mycket att stå i inför studenten. Lung, vi hjälper gärna Er med detta.

Hos oss kan du beställa studenttårta/tårtor, cupcakes, festfat och även smörgåstårtor. Vi skräddarsyr efter kundens önskemål (för bilder, spana in @jussiycake på instagram)

Allergi? Inga problem. Vi bakar allergianpassat flera gånger i veckan.

För beställning:

Ring: 076 34 77 187

johanna@jussiycake.com

Facebook Messanger: Jussiycake

📆 Beställningar tas emot t.o.m 2 Juni 2019

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)