Här kommer alla känslorna på en & samma gång!!!

08.30.2018

Tacksam, glad, lycklig & precis livrädd…..

Äntligen!! så har jag mitt kära take-away cafe.. så mycket skratt, tårar, slit, glädje, lycka så har jag äntligen rot det i hamn!!

Jag är så otroligt tacksam för alla som har stöttat, peppat & trot på det jag gör:) & att jag efter alla ”turer i livet” vågat köra alla in på det här som jag brinner för:)

Att göra någon glad med fika ÄR guld värt❤️

Efter premiär öppningen i dag så är jag så jäkla glad & tacksam att så många kom & köpte en massa bakverk & mackor 🙂

& jag önskar så att min mormor var här, så att hon fick uppleva allt det här vi pratade om:) men jag vet att hon ”ser” ändå!

 

Tusen tack alla som kom idag!

& vet ni… ingen kommer ihåg en fegis:)

 

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)