Förslag:)

04.17.2018

Sitter här & planerar, skriver recept och försöker få in allt i pärmar:)

Med lite myspys & ett glas vin går det som hejsan. Har dock fastnat på ett område….. i min hjärna så kommer de ju upp 1000 saker jag vill ha med på det som sedan ska vara standard & alltid ska finnas i kyldisken, men de går ju inte att få med allt…tyvärr.

Så jag skulle vilja ha förslag på vad ni tycker ska finnas ????   vad ska alltid gå att köpa/beställa ?? allt från mackor, smörgåstårtor, bakverk, cupcakes, tårtor mm ?

 

 

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

2 Comments

  • Maria Strand skriver:

    Försök att hitta en egen nich, vad finns inte så mycket av i Tibro ? Förutom dina goda vackra tårtor men det blir väl mer beställningsvaror. Gärna cupcakes men olika smaker efter säsong (den mindre modellen jag tror de flesta har tröttnat på de stora) Tårtor med mousse o frukt till helgen lika god till efterrätt som fikat. Mackor med rikligt med fyllning som alternativ till fredagspizzan. Vi handlar lika mycket med ögat som gommen. Ett standard sortiment men samtidigt något nytt varje vecka, då visar det sig nog ganska snart vad vi tycker om här i Tibro.
    Lycka till Maria S

    • jussiycake skriver:

      Bra tänkt! jag har ju redan en egen nich, & tänker mycket att man först ”äter med ögat” tack för tipset:)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)