Ett helt år!!

08.27.2019

Ni som följer mig vet att JussiyCake firar 1 år till helgen 🎂✨galet…. JA!

Och utan er alla kunder hade det aldrig gått!!!!!❤️

Det har varit mycket svett, blod & tårar det här året, ingen idé att hitta på någon ”sockervadds” historia…. men över lag har det varit galet roligt, jag är 1000 erfarenheter rikare & jag lär mig fortfarande nya saker varje dag:) Jag har enligt mig själv världens bästa jobb, där jag får nya utmaningar hela tiden, jag träffar otroligt härliga & många gånger kunniga kunder, jag får göra det som jag brinner för & dessutom göra människor glada med goda & vackra bakverk:) & sååå många fester, bröllop, barnkalas mm som vi har fått ”vara med på” Det är vi evigt tacksam för 😊

Och det här är BARA början 🙂

Idag har 3 ? klarats ut 🙂 & till helgen kommer vi inte bara fira i butiken med en massa bakverk till bra priser:) Jag kommer även att släppa ”bomben” som vi har jobbat hårt för att få till:)

Varmt välkomna ut till oss på JussiyCake i helgen, gamla som nya kunder❤️

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)