En jäkla grym dag:)

04.27.2018

Efter att ha vaknat efter nattjobb, så slet jag åt mig telefonen…… min ”lilla” kille Cevin  skulle köra upp idag!!!

Å klart att han klarade de, så himla stolt &  glad för hans skull! så skönt att de gick bra:=)

Sen har det ställts i ordning för min & Tildas Garage Loppis i morron lördag kl:10-14 , så har ni missat så finns det märkeskläder, smycken, leksaker mm mm, så det är bara att komma & fynda?

Nu på kvällen har visitkorten designats  & beställts med proffs hjälp av GetMedia,  blev så jäkla nöjd 🙂

 

Hoppas att ni andra har en fin fredagkväll !

 

 

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)