”Det har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert”

04.03.2018

Har så många som tror på mig & det jag gör, & jag har oxå lovat någon som stod mig väldigt nära och betydde otroligt mycket att jag en dag skulle göra något bra av mina bakverk & kakor:)

Förra året så fick jag frågan om att köpa 2 caféer, men där & då tackade jag nej på grund av att vara med i Hela Sverige bakar, som man kan ångra en smula nu.

Men man ska ju inte titta för mycket i backspegeln säger dom ju….. & det som inte för något gott med sig:)

Nu äntligen….ska jag göra det mest läskiga jag gjort hittills … men oxå det  roligaste jag vet och något jag drömt om så länge…äntligen!!!!

Har tvivlat, funderat & funderat alldeles för länge, tänkt på för & nackdelar! Jag lovar man kan bli knäpp för mindre haha. Har den sista tiden inte tänkt på vad som kan gå käpprätt åt skogen utan mera det ordnar sig! Jag lever här & nu!!!!

Så  jag tänker ge de en chans, jag vill inte sitta som en gammal tant & ångra att jag aldrig försökte?

Så om ett tag  kan alla som tycker om mina tårtor,  bakverk, smörgåstårtor mm  att kunna köpa dom över disk i MIN affär :):)

Jag kommer oxå köra som jag gör idag, med beställningar på tårtor, speciella tårtor,  smörgåstårtor m.m  & catering till bröllop, fest, dop, begravning mm.

Lokal är äntligen hittad (hemligt just nu) , sen  är det bara lite mera pappersarbetet kvar, sen är det bara att köra så det rycker!!!!! ?

?

 

❤️

 

 

 

Jag heter Johanna Strand & är 37 år. Jag är tokig i att baka:) Att baka klassiska bakverk till att kombinera & skapa nya är något bland det roligaste jag vet. Jag har en förkärlek till USA & deras bakverk, men vill gärna ge dom en svensk tvist. Förutom massa bakning så skrivs det lite om matlagning, mode, skönhet inredning & resor samt vardagen. Jag bor i Tibro med Sambo & mina 5 barn, Cevin 18år, Tilda 16år, Casper 14år, Charlie 12år & Douglas 5år i en stor villa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bakar med kärlek =)